Shangyu Jiehua Chemical Co., Ltd.

Chemisch Co. van Shangyujiehua, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shangyu Jiehua Chemical Co., Ltd.

Certificaten
Van goede kwaliteit Calciumperoxyde voor verkoop
Van goede kwaliteit Calciumperoxyde voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shangyu Jiehua Chemical Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shangyu Jiehua Chemical Co., Ltd. Shangyu Jiehua Chemical Co., Ltd. Shangyu Jiehua Chemical Co., Ltd. Shangyu Jiehua Chemical Co., Ltd. Shangyu Jiehua Chemical Co., Ltd. Shangyu Jiehua Chemical Co., Ltd.
Hoofdingang

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 261~500
Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 50% - 60%

    Werd Chemisch die Co. van Shaoxingsshangyu Jiehua, Ltd (als Shangyu Jiehua wordt bedoeld) opgericht in 2001. Wij hebben sterke technische stichting en productiesterkte op het gebied van peroxyden. Na ononderbroken technologische innovatie, capaciteitsuitbreiding, verscheidenheidsuitbreiding en marktontwikkeling, heeft Shangyu Jiehua zich snel ontwikkeld tot een belangrijke productiebasis voor peroxyden in het gebied en één Van Azië en de Stille Oceaan van de belangrijke het peroxydeleveranciers van de wereld.

    Onze peroxydeproducten worden wijd gebruikt in industriële en burgerlijke was, milieubescherming, landbouwproductie, voedselverwerking, medisch en gezondheid, metallurgie, document, textiel, petrochemische stof en andere industrieën. De bestaande producten omvatten natriumperborate, calciumperoxyde, magnesiumperoxyde, kalium monopersulfate, het synthetische adsorbens van het magnesiumsilicaat, natrium percarbonate, enz. Wij hebben de workshops van de goederenproductie en OEM verwerkingsproductielijn die GMP aan vereisten voldoet. Onze bestaande productiecapaciteit is als volgt: natriumperborate bereikt 20.000 ton, bereikt het magnesiumperoxyde 3000 ton, bereikt het calciumperoxyde 3000 ton, en de kalium monopersulfate samenstelling bereikt 12000 ton.

    Als innovatieve moderne onderneming, benadrukt Shangyu Jiehua voortdurend technologische ontwikkeling, productkwaliteit en de milieubescherming., verhoogt onophoudelijk investering in onderzoek en ontwikkelingstechnologie en de totstandbrenging van onderzoek en ontwikkelingssysteem. Momenteel, is het Instituut van Peroxyde opgericht, en een aantal wetenschappelijke en technologische innovatieplatforms met sterk professionalisme, op hoog niveau van onderzoek en volledige infrastructuur zijn gevestigd door vele universiteiten en onderzoekinstituten, en een systeem van de kerntechnologie met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten is aanvankelijk gevormd. Ons hoofdproduct, natriumperborate, is vermeld als nationaal high-tech product.

    Shangyu Jiehua hangt de kwaliteits beleid-creërende waarde aan voor klanten met prima kwaliteit. Shangyu Jiehua is geëngageerd aan het voorzien van klanten van producten en de diensten die tevredenstellen of hun verwachtingen overschrijden, en streeft ernaar om de streefwaarde van de klant te ontmoeten en een eerste pas QMS (ISO9001) dubbele het systeemcertificatie en van EMS (ISO14001) tot stand te brengen.

    Shangyu Jiehua is altijd geëngageerd aan het verstrekken van de recentste en milieuvriendelijkste chemische producten voor de binnenlandse en internationale klanten geweest. Het bedrijf heeft ontwikkelings de strategie-merk sterke peroxyden bepaald en een een eeuw oude stichting, gecreeerd en om de trots van de globale chemische industrie bepaald te worden! Elk van onze inspanning moet tot ons uw meest vertrouwde op leverancier van hoogte maken - kwaliteitsperoxyden, uw meest vertrouwde op mondiale partner.

Contactgegevens
Shangyu Jiehua Chemical Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Su

Tel.: 86 13858423662

Fax: 86-575-82211434

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)